Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Persondatapolitik

Læs om Capanas indsamling og behandling af personlige data

GDPR - General Data Protection Regulation.

De europæiske ændringer i persondata-lovgivningen, betyder at forbrugeren idag har ret til at få større indsigt i de data som virksomheden har indsamlet om denne.

Som forbruger har du idag blandt andet mulighed for at se, flytte, eller få slettet de data en virksomhed har indsamlet om dig.

Capana beskriver nedenstående, hvordan vi henholdvis erhverver og behandler dine data.

 

Introduktion

Denne persondatapolitik beskriver, hvordan Capana ApS (”Capana”) indsamler og anvender dine data, når du benytter dig af Capanas hjemmeside og tjenester.

Ved at benytte Capanas hjemmeside og tjenester, accepterer du vilkårene som fremgår af denne persondatapolitik, og du giver ligeledes udtrykkeligt samtykke til, at Capana kan behandle dine persondata.

Hvis du ikke kan acceptere vilkårene beskrevet i denne politik, bedes du venligst undlade at bruge Capanas hjemmeside og tjenester.

Persondata

Persondata defineres ved enhver data og oplysning, der kan anvendes til at identificere dig. Herunder navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, IP-adresse, eller andre kontaktoplysninger erhvervet gennem dig, eller din arbejdsplads.

Capana kan indsamle og behandle dine persondata til nedenstående formål:

  • Levering af forretningssystemer, og andre ydelser.
  • Gennemføre tilmeldinger til events, konkurrencer etc.
  • Såfremt du anmoder om det, til fremsendelse af nyhedsbreve
  • Markedsundersøgelser, og statistik

Persondata som Capana indsamler og behandler, omfatter typisk:

  • Kontaktoplysninger (navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, og lignende).
  • Oplysninger om din færden på Capanas hjemmeside.
  • Lokalitetsoplysninger gennem IP-adresse, eller GPS-oplysninger.
  • Andre oplysninger der er nødvendige for at Capana kan levere de ønskede tjenester til dig.

Cookies

Cookies er en tekstfil, som lagres på din enhed. Denne har til formål at genkende din enhed, huske dine indstillinger og udføre statistik, samt målrette relevante annoncer til dig. Capana kan anvende disse oplysninger i kombination med dine indtastede persondata, for at målrette informationen.

Cookies indeholder på ingen måde skadelige koder som virus, eller malware.

Du kan selv vælge om du vil slette eller blokere for cookies. Hvis du fravælger cookies kan det betyde, at annoncer vil være mindre relevante for dig. Nogle af funktionerne her på siden, kræver din accept af cookies, for at virker korrekt.

Vores hjemmeside indeholder cookies fra tredjeparter, herunder.

  • Google adwords.
  • Google analytics.
  • Linkedin tracking.
  • Hubspot tracking.

Videregivelse af data

De persondata som Capana indsamler og behandler til ovenstående formål, vil som udgangspunkt kun blive videregivet til tredjepart, med dit samtykke.

Capana kan dog i visse tilfælde videregive dine data til tredjeparter (eksempelvis Capanas samarbejdspartnere og databehandlere) for at kunne levere de efterspurgte tjenester til dig. Vi vil i disse tilfælde udelukkende videregive dine data til tredjeparter, der kan behandle dine data med den nødvendige sikkerhed og fortrolighed. Capana kontrollerer løbende kvaliteten, og sikkerheden af tredjeparters behandling af data.

Det kan forekomme, at Capana kan være forpligtet til at videregive dine data af juridiske årsager.

Data indsamlet om din brug af Capanas tjenester, behandles kun i aggregeret og anonymiseret form. Disse benyttes til forbedringer og udvikling af tjenester og hjemmeside.

Hvor længe opbevarer Capana data

Capana opbevarer og behandler dine data i det tidsrum der findes nødvendigt, for at kunne levere til ovenstående formål. Vi opbevarer højst disse i 60 måneder. Herefter vil alle dine data blive slettet.

Sikkerhed

Capana træner løbende sine medarbejdere, for at sikre korrekt behandling af dine data. Derudover sørger Capana for, at de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for anvendelse af dine data er implementeret, således der ikke sker uautoriseret behandling af dine data.

Hvis Capana videregiver data jf. punktet Videregivelse, sikrer Capana at disse databehandlere har implementeret tilstrækkelige sikkerhedsforanstaltninger, for at behandle dine data på fortrolig vis.

Samtykke

Du har altid ret til at tilbagekalde samtykkeerklæringen, om Capanas ret til at behandle dine data – dette sker ved at kontakte Capana.

Din tilbagekaldelse af samtykke betyder, at Capana afholder sig fra at behandle dine persondata.

Du kan finde Capanas kontaktoplysninger, under vores kontakt information øverst til højre på denne side.

Indsigsret

Du har altid ret til at blive oplyst om hvordan Capana behandler dine data. I den forbindelse kan du blive oplyst om:

  • Hvilke persondata der behandles.
  • Formålet med behandlingen.
  • Om dine data er videregivet til tredjepart.
  • Hvor længe dine data bliver opbevaret.
  • Hvilke rettigheder du har.
  • Hvordan Capana er kommet i kontakt med dine data

Du har ligeledes ret til at modtage en kopi af ovenstående oplysninger.

Retten til at blive glemt

Du har ret til at anmode om, at Capana sletter dine persondata såfremt:

  • Dine persondata ikke benyttes til de formål de er indhentet til.
  • Du tilbagekalder samtykke – se punktet Samtykke.
  • At du gør indsigelse mod, at Capana bruger dine data til markedsføring.
  • At behandlingen er ulovlig.
  • At lovgivningen kræver dine data slettes.
  • At indsamlingen af data er sket uden samtykke – er du under 16 år, skal indsamlingen være sket med samtykke fra din værge.

Øvrige rettigheder

Du kan altid gøre indsigelse mod at Capana behandler dine persondata – herunder i forbindelse med markedsføring.

Du kan få slettet, reduceret eller blokeret data, som ikke er korrekt eller vildledende, eller data der behandles i strid med gældende lovgivning.

Klagesager

Du kan til enhver tid kontakte Capana, hvis du mener at behandlingen af dine data er i strid moed lovgivningen.

Desuden har du ret til at klage til Datatilsynet. Kontaktoplysninger til Datatilsynet findes her: https://www.datatilsynet.dk/kontakt/

Dataportabilitet

Du kan anmode om, at Capana overfører dine data direkte til en anden databehandler, såfremt det er teknisk muligt.

Er dette ikke teknisk muligt, kan du få udleveret dine data i et struktureret og maskinlæsbart format.

Overførsel til lande uden for EU

QlikTech har HQ uden for EU, og derfor kan dine data i visse tilfælde blive overført, eller opbevaret i lande uden for EU. Når du giver dine oplysninger til Capana, gennem brug af hjemmeside og tjenester, giver du samtidig samtykke til, at dine data kan overføres og behandles i lande uden for EU.

Capana træffer nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at dine data bliver behandlet sikkert, og i overensstemmelse med Capanas persondatapolitik.

Ændringer i Persondatapolitikken

Capana forbeholder sig retten til at ændre i persondatapolitikken.

Capanas gældende persondatapolitik kan til enhver tid findes på denne side. Capana vil dog såfremt der er tale om kritiske ændringer, informere dig på anden vis.

Kontakt BI-specialist 
Anders Frost

anders.frost@capana.dk
Tlf. 5151 2271

 

Anders_frost_02_web.jpg

Kontakt

Såfremt du har behov for, at komme i kontakt med Capana vedrørende vores persondatadatapolitik. bedes du venligst benytte kontaktinformationer fundet til venstre.

Emnefelt bedes du give følgende titel "Persondatapolitik - ATT: Databehandlingsansvarlig"  

Giv meget gerne en beskrivelse af din henvendelse. Capana vender tilbage hurtigst muligt, og gerne inden for samme arbejdsdag, mandag-fredag. 

Har du generelle spørgsmål?

- så kontakt os på:

Tlf. +45 4290 1050
Email

Vi har også optimeret forretningen for:

  • Berlingske Media
  • Børsen
  • Lundbeck
  • Magasin
  • Jeres Logo
  • Flügger
  • JeldWen
  • Brødrene Kier
  • DS
  • Harboe
  • NGI
  • Energi Danmark