top of page
business_intelligence_capana.jpg

HAR BI

Capana har arbejdet med Qlik siden 2003 og har leveret løsninger til mere end 100 BI-kunder. Vi anser Qlik for at være det bedste BI-system på markedet og har derfor valgt at fokusere 100% på Qliks produkter.

I årenes løb har vi opsamlet solid erfaring og omfattende kundskaber og erfaring - såvel teknisk som forretningsmæssigt - gennem vores mange forskellige typer Qlik-løsninger og kunder. 

Disse erfaringer deler vi med jer her for derigennem at give jer et solidt beslutningsgrundlag, når I skal vælge jeres næste BI-system.

Qlik vs. Power BI

Qlik er sammen med Power BI og Tableau de markedsførende BI-systemer ifølge Gartners Magic Quadrant. Vi har set nærmere på styrkerne og svaghederne i Qlik sammenlignet med Power BI.

Hvorfor vælge Qlik?

Qlik er unikt med sin "Associative Engine", som gør det muligt for brugeren at analysere data fra flere kanaler. Derudover er nogle af Qliks styrker: self service, høj sikkerhed og at det er et åbent system.

Prøv Qlik-systemet

Få indblik i Qlik-systemets teknologi og funktionaliteter. Se demovideo eller prøv systemet hands-on på dine egne data.

"Løsningen sparer tid og sikrer korrekt beslutningsgrundlag. Vi kan fokusere på optimering i stedet for udarbejdelse af tal."

- Brian Frimor, CFO

bi_produktion_inwido.png

Vi har også optimeret forretningen for:

bi_medie_berlingske.png
bi_produktion_jeldwen.png
bi_medie_boersen.png
h-lundbeck-a_s.png
bi_retail_magasin.png
sport24_logo_sort.png
broedrende-kier.png
harboes-bryggeri-a_s.png
energi-danmark.png
ds_staal.png
bottom of page