top of page
business_intelligence_capana.jpg

INWIDO

Skalérbar og agil BI-løsning til international koncern

Inwido er en børsnoteret koncern med selskaber i blandt andet Danmark, Sverige, Norge, Finland og England, der producerer døre og vinduer.

Capana har leveret en samlet BI Koncern-løsning for de danske selskaber, som dækker Økonomi, HR, Marketing, Salg samt Indkøb, hvis primære kildesystemer er C5, Axapta og Navision.

Vores primære kontakt har været den danske CFO, Brian Frimor, som har været ansvarlig for flere BI-implementeringer i andre koncerner. Her er, hvad hans erfaring har været med Qlik og Capana.

”Inwidos strategi indeholder blandt andet et ønske om at vokse igennem tilkøb af virksomheder, så da jeg skulle vælge BI-løsning, var det afgørende, at BI-teknologien var skalerbar og agil. Vores selskaber kan godt anvende forskellige ERP-systemer, men vi kan ikke vente i månedsvis, før deres tal er integreret i vores BI-løsning – og her må jeg sige, at Qlik til fulde lever op til forventningerne. Vores BI-løsning sikrer, at vi i ledelsen har samlede koncerntal i vores dashboards, og at jeg som CFO har mulighed for at analysere disse ned til laveste niveau uden en masse Excel-mellemregninger. Det sparer tid og sikrer korrekt beslutningsgrundlag samt at vi kan fokusere på optimering i stedet for udarbejdelse af tal.

Capana har hele tiden været vores Qlik-BI-leverandør, og de kan deres Qlik-håndværk. Jeg har den samme konsulent, der har opbygget en stor viden om vores løsning og forretning, så implementeringerne er effektive, samtidigt med at Capana helt generelt er et firma. man kan stole på, og som er i øjenhøjde med deres kunder.”

bi_produktion_inwido.png

De 5 vigtigste resultater, Inwido har fået ved brug af Capanas BI-løsning:

  1. Sammenkobling af flere forskellige ERP-systemer i ét samlet system.

  2. Dashboards med overskuelige præsentationer af koncerntal.

  3. Mulighed for at analysere tal ned til laveste niveau med få klik.

  4. Korrekt beslutningsgrundlag.

  5. Optimerede arbejdsgange og tidsbesparelser.

Vi har også optimeret forretningen for:

bi_medie_berlingske.png
bi_produktion_jeldwen.png
bi_medie_boersen.png
h-lundbeck-a_s.png
bi_retail_magasin.png
sport24_logo_sort.png
broedrende-kier.png
harboes-bryggeri-a_s.png
energi-danmark.png
ds_staal.png
bottom of page