top of page
business_intelligence_capana.jpg

HAR IKKE BI

Årsagerne til, at en business intelligence-løsning vil være en værdiskabende investering, også for små og mellemstore virksomheder, er mange og vidt forskellige fra virksomhed til virksomhed.

Det kan udspringe af eksempelvis markant vækst, nye forretningssystemer, behov for automatisering af manuelle, tidskrævende analyse- og rapporteringsarbejde, manglende overblik over en forretning, der er i løbende forandring, eller behov for optimering af salgs- og lagerstyringsprocesser.

Fælles for dem alle er behovet for dybere indsigt i virksomhedens resultater og processer, bedre overblik over udvikling - i markedet, i salget, i produktudvikling osv. - og større kontrol over, hvilken retning virksomheden bevæger sig i.

På siderne her kan du få såvel grundlæggende viden om BI som indblik i, hvordan en business intelligence-løsning fra Capana kan gøre en forskel på virksomhedens bundlinje.

Grundlæggende viden om BI

Her har vi samlet en række artikler, der giver dig dybere indsigt i, hvordan en BI-løsning fungerer, og hvilke forretningsmæssige fordele den kan give.

BI til ethvert forretningssystem

Har du behov for automatiseret ledelsesrapportering, optimeret vidensdistribution eller optimeret, fælles grundlag for forretningskritiske beslutninger? 

Få en komplet BI-løsning på blot 3 måneder

Capanas BI-løsninger lægges som et ekstra, værdiskabende lag oven på dine eksisterende forretningssystemer. Det giver mulighed for høj fleksibilitet, gradvis udrulning og hurtige resultater.

"Systemet giver os mulighed for at optimere forretningen på mange forskellige fronter."

- Kim Engmark, CEO  

alpha_electronics_logo_grey.jpg

Vi har også optimeret forretningen for:

bi_medie_berlingske.png
bi_produktion_jeldwen.png
bi_medie_boersen.png
h-lundbeck-a_s.png
bi_retail_magasin.png
sport24_logo_sort.png
broedrende-kier.png
harboes-bryggeri-a_s.png
energi-danmark.png
ds_staal.png
bottom of page