top of page
business_intelligence_capana.jpg

NODEGRAPH

Hvem er NodeGraph

NodeGraph er et svensk firma, der udvikler Add-ons til QlikView & Qlik Sense.

Virksomheden er grundlagt i 2016, og fokuserer på at øge alle brugeres indsigt i deres data.

Markedet har allerede taget rigtig godt imod NodeGraph produktet, hvilket i dag er brugt af mere end 190 kunder, fordelt på 20 lande.

Med NodeGraph softwaren løser Capana de dokumentations– og datasikkerhedsmæssige udfordringer, som vores kunder kan stå overfor.

Se mere på > www.NodeGraph.se

Hvorfor dette samarbejde

Capana har længe eftersøgt et produkt som kan dokumentere datamodellerne i vores løsninger, og som giver mulighed for at tracke konsekvenserne af rettelser.

Det er præcist det NodeGraph gør, så NodeGraph øger kvaliteten og gennemsigtigheden af Capana’s BI.  

Så i vores øjne lukker denne software et hul som længe har været et af ankepunkterne mod en Qlik BI løsning – manglende datamodels dokumentation.  

I et enkelt og lækkert design får du overblik over din datamodels Qvw og Qvd filer, deres felter og udtryk, så du hurtigt kan se konsekvenserne af ændringer i felter og udtryk.

Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med NodeGraph

Data Lineage

Hvor er det helt præcist dine data stammer fra?

Med NodeGraph Dependency Explorer, får du muligheden for at visualisere og tracke dine Qlik metadata. Her øges din indsigt i hvordan dine data hænger sammen, og hvordan forretningens data bevæger sig fra ERP-systemet til Qlik.

 >  Det giver dig information om alle de data som ligger gemt under din Qlik-løsning, så du           straks kan få tillid til den data der bliver præsenteret for dig dagligt i din Qlik-applikation.

Udover at få indblik i hvordan dine data har bevæget sig, har du muligheden med Field Explorer for at se hvor mange gange dine data er blevet loaded og transformeret. Det kan give dig en dybere forståelse for dine data.

Data-Governance Module

Sæt din Data-Governance forrest.  Med Governance modulet kan du let analysere hvordan dine data arbejder sammen. Du kan bl.a. se hvilke data der er brugt mest eller mindst, eller få indsigt i om I har nogle data som ikke har forbindelse til andre data i jeres løsning.

Test Module

Med NodeGraph’s Test Module sikres det at du altid vil kunne stole på dine data, og din løsning.

Kontakt BI-specialist Anders Frost

anders.frost@capana.dk

Tlf: +45 5151 2271

Anders_frost_02_web.jpg

Vi har også optimeret forretningen for:

bi_medie_berlingske.png
bi_produktion_jeldwen.png
bi_medie_boersen.png
h-lundbeck-a_s.png
bi_retail_magasin.png
sport24_logo_sort.png
broedrende-kier.png
harboes-bryggeri-a_s.png
energi-danmark.png
ds_staal.png
bottom of page