top of page
business_intelligence_capana.jpg

FÅ EN KOMPLET BI-LØSNING PÅ TRE MÅNEDER

Vi ved, hvor vigtige hurtige resultater er for dig, når du skal træffe beslutninger på baggrund af den viden, din BI-løsning skal give dig. Og vi ved, hvor dyr ventetid på den rigtige viden kan være, hvis et BI-projekt trækker i langdrag eller viser sig alligevel ikke at passe til din virksomheds nuværende forretningssystemer.

Derfor arbejder vi i Capana ud fra devisen, at "vi bygger til i stedet for at bygge om" - vores Qlik-baserede BI-løsning lægges som et ekstra, værdiskabende lag, der sammenkobler og udtrækker data fra alle dine systemer.

Mange BI-teknologier baserer sig på kuber og bliver derfor med tiden til tunge IT-projekter, fordi tilføjelser betyder, at kuberne skal re-designes og re-genereres, hvilket ofte er både tidskrævende og dyrt. Qlik fungerer ved at associere data fra forskellige datakilder, hvilket betyder, at det ikke er nødvendigt at gendanne det, vi har udviklet ved løsningens implementering. Vi tilføjer blot ny funktionalitet – ofte i løbet af få timer.

Det sparer tid og gør vores løsninger skalerbare, så du og dine medarbejdere hurtigt har adgang til den viden, I har brug for, for at optimere beslutninger og arbejdsgange i virksomheden.

Implementeringstiden afhænger naturligvis af, hvor kompliceret og omfattende din forretning og dine datakilder er, men ved en klassisk BI-løsning er langt hovedparten af vores kunder i gang efter tre måneder - og mange har de første resultater allerede få uger efter projektstart. 

Kontakt BI-specialist Anders Frost

anders.frost@capana.dk

Tlf: +45 5151 2271

Anders_frost_02_web.jpg

Derfor kan vi levere en af landets hurtigste BI-løsninger

Simpel implementering

En Qlik-baseret BI-løsning fra Capana kræver som oftest kun én konsulent fra Capana og få kernemedarbejdere fra din virksomhed. Det giver tæt, effektivt samarbejde og fokus i implementeringsfasen.

Gradvis udrulning

Vi starter som oftest implementeringen i én af virksomhedens afdelinger, som vi får godt op at køre. Herefter kobles næste afdeling på 1-2 uger efter. Det skaber hurtige resultater for virksomheden - og bedre integration i virksomheden, når medarbejderne fra de andre afdelinger kan se den værdi, løsningen giver de afdelinger, der allerede har fået den implementeret.

Opret. Implementér. Kør

Vores BI-værktøj kræver hverken omfattende eller vedvarende teknisk vedligehold. Det er enkelt at anvende for de udviklere, der skal arbejde på det, og når først det er installeret, kører det effektivt og stabilt.

Alle funktioner samlet i èt værktøj

Alle BI-funktioner, fra udtræk af data over analyse til rapportering og præsentation, udføres af ét samlet værktøj, til forskel fra andre førende BI-værktøjer, som består af tre forskellige værktøjer, der skal spille sammen, før slutbrugeren har den ønskede viden. Det gør Capanas Qlik-baserede BI-løsning enormt hurtig og effektiv i hverdagen - og samtidig nem og billig at anskaffe og implementere.

Vil du have, at vi kontakter dig eller vil du gerne vide mere om Qlik?

Ønsker du, at vi kontakter dig? Uanset om du har spørgsmål, brug for assistance eller blot ønsker, at vi tager kontakt til dig, er du velkommen til at bruge denne kontaktformular.

Høj fleksibilitet og hurtige resultater

Capanas BI-løsninger er ikke baseret på kuber, hvilket gør det langt lettere at ændre og tilpasse de datadimensioner, der anvendes i analyserne, hvis der opstår ønske om at søge andre resultater, nøgletal og bagvedliggende data frem end først antaget.

Det gør det enormt effektivt og hurtigt at videreudvikle og bygge nye vinkler på - både under den indledende implementeringsfase, og når løsningen er taget i brug.

Faktisk er systemet så nemt at tilpasse, at kernemedarbejdere hurtigt kan lære at fortage nye søgninger under møder, så ledelsen med det samme kan få de oplysninger og den indsigt, de har brug for, i stedet for at skulle vente på udvikling af nye kuber, før nye rapporter kan genereres.

”Det er et overordentligt fleksibelt system – man kan stort set lave alt, hvad man drømmer om."

- Kim Karlov Nielsen, CFO

bi_produktion_ngi.png

Vi har også optimeret forretningen for:

bi_medie_berlingske.png
bi_produktion_jeldwen.png
bi_medie_boersen.png
h-lundbeck-a_s.png
bi_retail_magasin.png
sport24_logo_sort.png
broedrende-kier.png
harboes-bryggeri-a_s.png
energi-danmark.png
ds_staal.png
bottom of page