top of page
business_intelligence_capana.jpg

CAPANA EXTENSIONS

- Øger værdien af din Qlik Sense applikation

Qlik Sense - en åben platform

Qlik Sense er et fantastisk BI-værktøj, som bringer forretningsdata ud i hele din organisation og giver brugerne unikke analyse- og rapporteringsmuligheder

Igennem udvikling af extensions til Qlik Sense øger Capana både brugervenligheden og de visuelle muligheder. Dine BI-løsninger bliver mere brugervenlige, smartere og i et design, som tiltrækker brugerne.

Qlik Sense

Qlik Sense stiller et standardbibliotek af grafiske objekter til rådighed, som anvendes til at designe de forskellige visualiseringssider.

Der er rigtig mange parametre man gerne vil kunne styre/påvirke i de grafiske objekter når man designer, og Qlik Sense standardbiblioteket giver ikke altid disse disse muligheder.

Men heldigvis er Qlik Sense 100% åbent, så vi i Capana selv kan udvikle vores egne objekter. Disse kaldes extensions, og Capana Extensions er således vores unikke mulighed for at optimere BI-værktøjet.

Har du spørgmål til Capanas extensions pakke?

- Så kontakt os på:


Tlf: +45 5151 2271
Email

Capana Qlik Sense Extensions

Består af standardudvidelser og extensions udviklet af Capana.

Standardudvidelser omfatter design-objekter som findes i Qlik Sense obejkt bibliotek. Disse er optimeret med udvidede desgin muligheder.

Extensions er designobjekter som ikke findes i Qlik Sense standard bibliotek.

- Capana opdaterer løbende extensions således der altid vil være maksimal funktionalitet til seneste Qlik Sense opdateringer.

Capana extensions præsentation

Capanas extensions forbedrer brugeroplevelsen, samtidig med at det gør dit Qlik Sense dashboard mere intuitivt. 

Sidebar

Capana Sidebar, giver dig mulighed for at skjule dine filtre i en bar som skydes in over dit sheet når det er nødvendigt.

Dine filtre fylder derfor mindre, og Capana Sidebar gør hele dit dashboard mere elegant og professionelt.

Derudover kan Sidebaren benyttes til at præsentere aktuelle mini charts, hvilket øger værdien af det enkelte sheet i applikationen.

Derfor kan alle master items præsenteres i Capana Sidebar

KPI

Dashboard design kræver KPI'er - horisontale, vertikale og med nødvendige measures og dimensioner.

For at dashboardet ikke skal blive uoverskueligt at vi udviklet et værktøj der gør det muligt at give dine sheets de bedste mulige rammer for succes.

I Capanas KPI-extension kan du dynamisk kontrollerer labels, formatering, font størrelse, og farver. 

Det giver samtlige sheets i din applikation et lækkert og langt mere funktionelt finish.

Comments

Har du nogensinde siddet med din analyse, og tænkt! Hvorfor ikke kommentere på den specifikken selektion i Qlik Sense - Det kan du nu, men vores Comment Extension.

Du kan binde kommentarer til App-niveau, App-niveau + prædefinerede dimensioner eller App + filtre.

Det fungerer lidt som Notes, bare mere intelligent, her bruges den bagvedlæggende data-model til at definere hvilken, og hvornår en kommentar skal vises.

Dette samarbejder naturligvis også med Qlik Sense Bookmarks.

List Box

Capana’s list boks giver et utal af design muligheder for din selection bar, så den fylder mindre, er mere intuitiv og passer ind i din foretrukne farve skabelon.


Udover de mange visualiserings former kan du definere default værdier, sætte Quick multi valg (som i Qlikview), og styre om der kun skal vælges én værdi.


Ikke mindst har du mulighed for at styre Sheet globale værdier som f.eks baggrund via din list box.

Straight table

Ledelsesrapportering indeholder næsten altid tabeller, og findes der noget værre end en masse tal i dårligt layout.


Med Capana’s straight table får du i tillæg til standard funktionalitet, et utal af formatterings muligheder baseret på række og kolonne værdier eller faste værdier.


Du kan show/hide kolonner og overskrifter samt styre overskrifter og totaler. Endelig kan du styre højde og bredde på rækker, så du får det perfekte design.

Ad-Hoc

Self-Service er en fantastisk ting, og nu har alle brugere mulighed for at bygge deres egen pivot- eller Straight tabel ved hjælp af master items.

Vælg dimension og expressions der skal vises, re-organiser kolonner hvis det er nødvendigt, og voila - den specialiserede rapport er udarbejdet i et split sekund.

Fantastisk til Ad-hoc analyser, og fungerer iøvrigt med Qlik Sense booksmarks.

Reporting Mashup

Foruden muligheden for at udvide, og forbedre Qlik Sense applikationen, tillader Qlik Sense at Capana kan udvikle Mashups til platformen.

Capana har udviklet en rapporteringsgenerator der med drag-and-drop gør det muligt at opbygge rapporter med aktuelle, og automatisk opdaterede data til nøglepersoner i organisationen. 

Med Capana Reporting Mashup kan du således nå ud i alle krogene af din organisation, uden at det kræver ekstra Qlik Sense-licenser – for modtagerne får blot en pdf-rapport. Har du samarbejdspartnere, som skal have information, er det samme sag.

> Læs mere om Capana Reporting Mashup i vores 1-pager her

Qlik Sense Reporting Mashup

Automatiseret udsendelse af skræddersyede rapporter fra din Qlik Sense-løsning - inklusive alarm ved afvigelser fra måltal/budget.

Vi har også optimeret forretningen for:

bi_medie_berlingske.png
bi_produktion_jeldwen.png
bi_medie_boersen.png
h-lundbeck-a_s.png
bi_retail_magasin.png
sport24_logo_sort.png
broedrende-kier.png
harboes-bryggeri-a_s.png
energi-danmark.png
ds_staal.png
bottom of page