top of page
business_intelligence_capana.jpg

LEDELSESRAPPORTERING

Træf dine beslutninger på baggrund af fakta med BI

Korrekt og pålidelig ledelsesrapportering er afgørende for, hvor gode de beslutninger der træffes, i realiteten er.

Med en veleksekveret BI-løsning kan du og resten af ledelsen være sikre på, at de tal, I baserer jeres forretningskritiske beslutninger på, altid er up-to-date og korrekte. I har endvidere til enhver tid mulighed for at lave dybere analyser af dataene bag tallene og finde frem til årsagerne til positive og negative tendenser i virksomheden.

Hos Capana tilbyder vi business intelligence skræddersyet til din virksomhed og branche - og baseret på en af verdens førende BI-teknologier, Qlik.

Herunder præsenteres en række områder, hvor ledelsesrapportering kan optimeres gennem en Qlik-baseret BI-løsning.

Fremtidssikret ledelsesrapportering, der giver indsigt, overblik og kontrol

Med en velfungerende BI-løsning som grundlag for virksomhedens ledelsesrapportering får I adgang til en overskuelig og letforståelig visualisering af virksomhedens udvikling og nøgletal.

Tallene - eksempelvis KPI'er, kortoverlejring af salgstal, sælger- eller afdelingsperformance osv. - præsenteres i overskuelige rapporter, som kan skræddersys til hver enkelt leder efter behov.

Opstår der ønske om at dykke dybere ned i dataene bag tallene, eksempelvis før eller under et ledermøde, får I med en Qlik-baseret BI-løsning nem adgang til dette gennem systemets drill-down-funktion, som tilgås gennem et dashboard i en browser.

Til forskel fra flere af de gængse, kube-baserede BI-løsninger, er det desuden, med en løsning baseret på Qlik-teknologien, muligt at udbygge med nye områder, dashboards og rapporter – uden at det påvirker den eksisterende løsning. Dette sikrer, at BI-løsningen effektivt kan følge med i virksomhedens løbende forretningsoptimering og udgør et solidt grundlag for dens fremtidige udvikling.

Kontakt BI-specialist Anders Frost

anders.frost@capana.dk

Tlf: +45 5151 2271

Anders_frost_02_web.jpg

Automatiseret opdatering og distribution af ledelsesrapportering

Opdatering og udsendelse af virksomhedens ledelsesrapportering kan automatiseres med et velfungerende BI-system. Derved skæres gentagne, manuelle arbejdsopgaver væk, og I opnår samtidig højere kvalitet i de udsendte rapporter, når manuelle indtastninger og beregninger – og dermed potentielle fejlkilder – minimeres.

Udsendelsen af ledelsesrapporteringen kan desuden segmenteres efter ønske, så hver enkelt leder kan modtage automatiserede rapporter med de nøgletal og oversigter, vedkommende ønsker, samt med fast defineret interval - eksempelvis ugentligt eller dagligt,

eller på fastlagt dato.

Automatiseringen af opdatering og distribution af ledelsesrapporteringen frigiver værdifuld arbejdstid i ledelsens og medarbejdernes hverdag, som i stedet kan udnyttes til andre vigtige arbejdsopgaver – herunder at analysere dataene, og dermed årsagerne, bag resultaterne.

 

Ledelsesrapportering optimeret gennem self-service

Ud over den automatiserede opdatering og udsendelse af virksomhedens ledelsesrapportering giver en Qlik-baseret BI-løsning endvidere ledelsen direkte - og hurtig - adgang til opdaterede KPI'er, kort, resultater mv. i hverdagen.

Hver leder kan få sit eget skræddersyede dashboard med lige netop de tal, statistikker og kort, der er relevante for vedkommendes daglige arbejde.

Derved får lederen hurtigt og nemt overblik over den aktuelle situation og har endvidere adgang til selv at dykke ned i dataene bag og se eksempelvis nye vinkler eller andre perioder eller foretage endnu mere omfangsrige dybdeanalyser.

Dette giver optimerede arbejdsgange, når ledere (og andre medarbejdere) ikke skal vente på, at IT-afdelingen eller BI-udbyderens udviklere fremskaffer nye rapporter med de ønskede tal - og dermed større handlekraft og mulighed for at agere proaktivt på tendenser i markedet.

Vil du have, at vi kontakter dig eller vil du gerne vide mere om Qlik?

Ønsker du, at vi kontakter dig? Uanset om du har spørgsmål, brug for assistance eller blot ønsker, at vi tager kontakt til dig, er du velkommen til at bruge denne kontaktformular.

Vi har også optimeret forretningen for:

bi_medie_berlingske.png
bi_produktion_jeldwen.png
bi_medie_boersen.png
h-lundbeck-a_s.png
bi_retail_magasin.png
sport24_logo_sort.png
broedrende-kier.png
harboes-bryggeri-a_s.png
energi-danmark.png
ds_staal.png
bottom of page